TimeCenter

Valet av fransar

Sök efter terapeuter i Göteborg snabbt & enkelt. Boka en fransförlängning på 60 sekunder.
Göteborg

Valet av fransar

EN av de första sakerna som kommer att slå dig när du för första gången går och får en fransförlängning är vilket stort utbud av olika typer och kategorier av fransar man kan välja mellan. Man kanske inte blir helt nöjd första gången, eftersom man valt fel typ av fransar, men sannolikheten för att man snart har pointat ut de perfekta fransarna efter ens egna preferenser är stor.

Olika typer och kategorier

För det första så finns två olika typer av fransar att välja mellan vid en fransförlängning: singelfransar och volymfransar. Den mest uppenbara skillnaden mellan de två är att singelfransar ger en extra ögonfrans per eget ögonfransstrå medan volymfransarna kan ge upp till tre per eget strå.

Singelfransarna har funnits i gamet längre och har lite tjockare volym, medan volymfransarna är väldigt tunna och ger ett ännu mer fylligt och samtidigt naturligt intryck.

Att välja fransar

Vilka fransar man väljer är såklart helt upp till en själv. Inom varje typ väljer man givetvis hur många och hur långa man vill att ens fransar ska vara. Det kan absolut vara en bra idé att ta med en bild på ett ansikte med fransar man drömmer om inför sitt besök till en fransförlängare, så får hen en tydlig bild av vad du är ute efter. Sedan blir det kanske inte precis så, men nära nog.

Boka din fransförlängning hos TimeCenter

Det är inget att fundera över egentligen, du förlorar ingenting på att testa en fransförlängning! Boka din första fransförlängning i Göteborg här på TimeCenter nu på direkten!

Boka en fransförlängning i Göteborg!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter