TimeCenter

Om fransförlängning

Sök efter terapeuter i Göteborg snabbt & enkelt. Boka en fransförlängning på 60 sekunder.
Göteborg

Om fransförlängning

Du kanske undrar hur en fransförlängning går till? Det är egentligen inte så invecklat och hemligheten för en lyckad fransförlängning ligger i att välja en fransförlängare som har både kunskap och erfarenhet och som använder sig av marknadens bästa produkter.

Nytt set och påfyllning

När man kommer som ny kund till en salong för fransförlängning i Göteborg så diskuteras först dina önskemål. Det finns många olika varianter att välja mellan från väldigt diskreta till mer extrema. Ett nytt set fransförlängning tar ungefär 2 timmar att applicera, men en extra stund brukar avsättas för att diskutera allt från önskemål till skötsel och eftervård.

Var 3-4 vecka brukar man behöva göra återbesök till salongen där man får sin fransförlängning. Då ska fransarna fyllas på och jämnas ut eftersom många vid det här laget brukar ha trillat av. En påfyllning av fransar tar inte alls lika lång tid som att applicera ett nytt set.

Vård

Man kan använda smink och rengöringsprodukter som vanligt när man har fransförlängning, så länge ens produkter inte innehåller olja eftersom oljan får klistret som används vid fransförlängningen att släppa. Man kan bada och duscha precis som vanligt men det är bra att undvika att gnugga sig i ögonen. Man ska också unvika att sova med fransarna tryckta mot kudden på natten.

Pris

Priset för ett nytt set fransförlängning i Göteborg varierar givetvis, dels mellan olika salonger med också beroende på vilken typ av fransar man väljer till sin fransförlängning. I runda slängar kan man säga att det kostar mellan 400-1200 kronor.

Boka din frnasförlängning i Göteborg här på TimeCenter så kan du känna dig helt trygg.

Boka en fransförlängning i Göteborg!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter