TimeCenter

Längre fransar i Göteborg

Sök efter terapeuter i Göteborg snabbt & enkelt. Boka en fransförlängning på 60 sekunder.
Göteborg

Längre fransar i Göteborg

Du är inte ensam om att önska dig naturligt långa och fylliga ögonfransar. Fransförlängning har slagit med enorm kraft på marknaden - äntligen finns ett sätt att få vakna med vackert inramade ögon - utan smink. Här på TimeCenter hittar du de bästa salongerna på vilka fransförlängning genomförs och du bokar enkelt med bara några klick. Det är viktigt att man väljer sin salong med omsorg då en fransförlängning varierar i kvalitet. Välkommen att göra ett test på vårt unika bokningssystem så får du själv se hur smidigt det är!

  • Slipp stress vid spegeln på morgonen
  • Vackert inramade ögon utan smink
  • Enkelt och smidigt
  • Säkert

Stor effekt i förhållande till ansträngning

Många saker kan förändra ens utseende men i regel gäller att ju större skillnad - desto större ingrepp. Fransförlängning verkar vara undantaget som stärker regeln för med en enkel fransförlängning får man ett ganska dramatiskt utseendeskifte. Man kan inte ens riktigt jämföra en fransförlängning med varken en riktigt bra maskara eller med lösögonfransar för en fransförlängning ser ut som ens egna fransar, bara mycket snyggare! Kampen vid sminkspegeln blir ett minne blott och du får vakna med perfekta ögon varje morgon.

En fransförlängning tar ungefär lika a lång tid som en nagelbehandling och håller i 3-4 veckor innan den behöver fyllas på. Tidsmässigt är en fransförlängning i slutänden en investering.

Känns helt naturligt

Den allra första gången man får en fransförlängning så kanske man reagerar över känslan, särskilt om man valt riktigt tunga volymfransar. Man vänjer sig dock väldigt snabbt och kan snart inte tänka sig att vara utan sin fransförlängning. Det ska medges att detta är smått beroendeframkallande. Man slipper en massa sjå med smink och böjning och annat pill med fransarna - de är alltid perfekta! Man lägger sig med sina perfekta fransar - och vaknar med dem igen nästa morgon.

En välgjord fransförlängning ger en känslan av att fransarna är ens egna. Varje strå av ens egna fransar får påklistrat en lösögonfrans - eller flera beroende på vilken sort man väljer - resultatet är fantastiskt! Det är förstås viktigt att man får sin fransförlängning i Göteborg av en specialist som använder sig av högkvalitativt klister såväl som fransar, resultatet är helt beroende av detta. Om du boka din fransförlängning i Göteborg här via TimeCenter så kan du vila tryggt i att du bokar en tid hos just en sådan seriös fransförlängare.

Boka din fransförlängning idag

En fransförlängning är helt smärtfri och håller i många veckor. Boka din fransförlängning här på TimeCenter så får du den bästa tiden hos den bästa fransförlängaren i det område i Göteborg som passar dig bäst.

Boka en fransförlängning i Göteborg!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter